A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини медицини

Піст очищує організм і зміцнює здоров’я

Про користь посту для здоров’я людини розповідає експерт Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації за фахом «Гастроентерологія», доцент кафедри внутрішньої медицини БДМУ Марина Патратій. Інформує Чернівецький обласний центр громадського здоров'я.

16:21 18.03.2021

10 найпоширеніших міфів про вакцинацію

Вакцинація – це один із найважливіших елементів для подолання пандемії COVID-19. Стратегічна мета, яку ставить Міністерство охорони здоров’я, – сформувати в українців колективний імунітет до смертельно небезпечної хвороби. А з цією метою потрібно, аби щонайменше 60% населення імунізувалися.

20:29 09.03.2021

Привітання головного лікаря КНП "Новоселицька лікарня" з 8 Березня!

Шановні чарівні жінки, колеги!!! Щиросердечно вітаю вас, прекрасну половину людства, з  весняним Жіночим святом! Нехай радісними будуть Ваші думки, піднесеними почуття і приємними, будь-які події. Дякую Вам за Ваш професіоналізм, за старанність, жертовність, за те, що створюєте особливу ауру, тепло і затишок у нашому колективі. Нехай все у вас буде добре. Щасливих подарунків долі, щоденних приємних миттєвостей, теплих стосунків, люблячих сердець поруч! Хай благословляє Господь ваші непрості професійні будні, ваше особисте життя, ваших рідних і близьких! Міцного вам здоров'я, успіхів у всіх справах, душевного комфорту, квітучої весни в серці! З повагою, головний лікар КНП "Новоселицька лікарня"        В. Калараш

10:37 05.03.2021

МОЗ запустило інформаційний портал з питань вакцинації проти COVID-19 в Україні

Міністерство охорони здоров’я України спільно з партнерами запустили окремий інформаційний портал з питань вакцинації проти COVID-19 – vaccination.covid19.gov.ua. Портал є офіційним джерелом інформації, на якому можна дізнатися про етапи та цільові групи вакцинації, які вакцини будуть використовуватися та як відбуватиметься сам процес вакцинації в Україні.

21:07 17.02.2021

У Новоселицькій лікарні з’явився підйомник для осіб з інвалідністю

Новоселицька лікарня придбала підйомник для пацієнтів з інвалідністю, які відвідують приміщення поліклініки. З його допомогою пацієнти зможуть полегшити своє користування лікувальним закладом.

20:54 12.02.2021

Для чого варто бути фізично активним?

Фізична активність – не плутати зі спортом – є основою для здорового способу життя кожної людини. Доведено, що люди, які фізично активні, живуть довше і мають менший ризик серцевих захворювань, інсульту, діабету 2 типу, депресії та деяких видів раку. Натомість відсутність фізичної активності вважається четвертим основним фактором ризику щодо рівня смертності в усьому світі. А тепер детальніше.

17:12 08.02.2021

Максим Степанов: Вакцинація проти COVID-19 в Україні розпочнеться в лютому

В Україні вакцинація громадян проти COVID-19 розпочнеться вже в лютому. Підготовка до першого етапу вакцинації йде чітко за графіком, заявленим МОЗ ще у вересні 2020 року, та відбуватиметься згідно Дорожньої карти з впровадження вакцини проти COVID-19, узгодженої у грудні. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.

23:11 30.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора