A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини медицини

Роман Ілик у Чернівцях розповів про хід системних змін в охороні здоров’я

1 червня, у Чернівцях з робочим візитом перебував заступник міністра Міністерства охорони здоров’я України Роман Ілик, який відповідальний в Міністерстві за реформу ринку лікарських засобів, роботу Урядової програми «Доступні ліки» та Національний перелік основних лікарських засобів.

14:31 03.06.2018

Лікарі з усієї області взяли участь у тренінгу з питань планування сім’ї

У рамках Всеукраїнського тижня планування сім’ї у приміщенні Чернівецького медичного діагностичного центру відбувся одноденний тренінг з питань планування та збереження репродуктивного здоров’я для лікарів-акушерів, гінекологів лікувально-профілактичних закладів області та для сімейних лікарів.

00:41 31.05.2018

31 травня – Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я тютюн щорічно убиває 5 мільйонів людей у світі, і ця цифра щорічно зростає. 110 тисяч таких смертей приходиться на Україну. В Україні тютюнопаління є причиною кожного п’ятого випадку смерті осіб віком понад 35 років.

00:32 31.05.2018

Медсестри області взяли участь у виборах голови Всеукраїнської Асоціації медичних сестер та зустрілися з У. Супрун

Представники громади медичних сестер Чернівецької області взяли участь у двох загальноукраїнських науково-практичних конференціях з питань медсестринства.

21:54 25.05.2018

МОЗ України розробило новий законопроект про рекламу лікарських засобів

Міністерство ініціює удосконалення порядку реклами ліків та медвиробів. Головна мета – гармонізувати чинне законодавство з нормами ЄС та встановити чіткий контроль за змістом реклами, щоби уникнути маніпулювання інформацією про препарат та його властивості.

15:54 18.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора