A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини медицини

Всесвітній день донора крові!

Міжнародна спільнота 14 червня відзначає Всесвітній день донора крові. Кампанія з нагоди Всесвітнього дня донора в цьому році проходить під гаслом  «Донорство крові – акт солідарності. Станьте донором та врятуйте  життя»

16:58 13.06.2022

СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ КОЛЕЗІ!

Сумна звістка пекучим болем відгукнулася в наших серцях. Підступна хвороба, сьогодні, забрала у вічність нашого колегу – досвідченого, висококваліфікованого і сумлінного лікаря

20:21 04.06.2022

Сьогодні - День вишиванки

День вишиванки - поки ще не офіційне і відносно нове народне свято, покликане до сприяння єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу. Воно відзначається в третій четвер травня.

12:39 19.05.2022

Привітання головного лікаря КНП "Новоселицька лікарня" з Великоднем!

Шановні колеги!   Щиро вітаю Вас з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаю Вам радості, здоров’я, добробуту, благополуччя, миру і мирного неба!   Христос Воскрес! Славімо Його!  

20:32 22.04.2022

Привітання головного лікаря КНП "Новоселицька лікарня" з 8 Березня!

Шановні жінки, колеги!!! Щиросердечно вітаю вас, прекрасну половину людства, з  весняним Жіночим святом! Нехай радісними будуть Ваші думки, піднесеними почуття і приємними, будь-які події. Дякую Вам за Ваш професіоналізм, за старанність, жертовність, за те, що створюєте особливу ауру, тепло і затишок у нашому колективі. Нехай все у вас буде добре. Щасливих подарунків долі, щоденних приємних миттєвостей, теплих стосунків, люблячих сердець поруч! Хай благословляє Господь ваші непрості професійні будні, ваше особисте життя, ваших рідних і близьких! Міцного вам здоров'я, успіхів у всіх справах, душевного комфорту, квітучої весни в серці, мирного неба! СЛАВА УКРАЇНІ! Смерть ворогам! З повагою, головний лікар КНП "Новоселицька лікарня"        В. Калараш

15:00 07.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора