A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини медицини

У МОЗ запрацює контакт-центр для медиків

МОЗ започаткував створення контакт-центру, який надаватиме консультації керівникам медзакладів, медичним працівникам та представникам органів місцевого самоврядування щодо формування спроможної мережі закладів охорони здоров'я, трансформації госпітальних округів та виплат базової заробітної плати.

10:52 26.01.2022

13 січня 2022 року в залі засідань КНП "Новоселицька лікарня" відбулася нарада головного лікаря В. Калараша з керівниками структурних підрозділів та ст. медичними сестрами лікарні

13 січня 2022 року в залі засідань КНП "Новоселицька лікарня" відбулася нарада головного лікаря В. Калараша з керівниками структурних підрозділів та ст. медичними сестрами лікарні.

12:48 14.01.2022

Як уберегтися від травмування взимку

Розпочинається сезон ожеледиці. Водії вже давно змінили «літнє взуття» на зимову альтернативу. Пішоходам також потрібно бути обережнішими та подбати про безпечне взуття на найближчі декілька місяців.

11:35 15.12.2021

Допоможемо врятувати життя дитини!

Шановні колеги! Звертаємося  до Вас з великим проханням не залишитися байдужими та допомогти  нашій колезі, лікарю-бактеріологу КНП «Вашківецька лікарня реабілітації та паліативної допомоги з поліклінічним відділенням», Андрюк Бориславі Віорелівні, врятувати життя онука, якому діагностовано рідкісну хворобу - спінальна м'язова атрофія (спінальна аміотрофія). Ліки надзвичайно дороговартісні. Фінансових можливостей родини, хворої дитини, критично не вистачає. Заздалегідь вдячні за розуміння, допомогу та підтримку!

15:32 08.12.2021

Буковинські медики нагадують

Буковинські медики нагадують, що кожна із чотирьох доступних в області вакцин має визначений інтервал між введенням першої та другої дози.

14:11 22.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора