A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини медицини

Привітання головного лікаря КНП "Новоселицька РЛ" з Днем медичного працівника

Шановні колеги! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника та щирі слова вдячності та пошани за вашу невтомну щоденну працю, професіоналізм, сумлінне виконання службових обовязків!  Нехай сторицею повертається до вас добро дароване людям! Хай збуваються Ваші найзаповітніші мрії. Нехай життя завжди буде сповнене добра і любові, а кожен день наповнюється людськими радощами, щастям і благополуччям. Від усього серця бажаю Вам міцного здоров’я, сімейного затишку, професійних успіхів і людської шани.

15:24 16.06.2019

Пухлина головного мозку – перші важливі симптоми

8 червня медична спільнота відзначала Всесвітній день обізнаності про пухлини головного мозку (World Brain Tumor Day) – відзначається з 2000 року. Цей день вперше був відзначений Німецькою асоціацією медичної допомоги при пухлинах головного мозку (Deutsche Hirntumorhilfe eV).

16:35 11.06.2019

ГРИБИ: ПРОФІЛАКТИКА ОТРУЄНЬ ТА ПЕРША ДОПОМОГА

Страви з грибів — традиційний продукт у раціоні харчування мешканців багатьох регіонів України. На території нашої країни росте майже 2 000 видів шапинкових грибів, до 500 з них вважають їстівними. Найчастіше гриби використовують як приправи до страв або ж у консервованому вигляді.

16:30 11.06.2019

Керівники системи охорони здоров’я Буковини беруть участь в Міжрегіональній нараді МОЗ щодо впровадження програми державних гарантій медичного обслуговування

Сьогодні, 22 травня, у Львові за організації Міністерства охорони здоров’я України відбувається Міжрегіональна нарада з питань впровадження програми державних гарантій медичного обслуговування населення з 2020 року.

23:03 22.05.2019

Підготовчий етап програми “Безкоштовна діагностика” стартуватиме з липня

Перший етап проекту “Безкоштовна діагностика” розпочнеться в липні і передбачає підготовчу роботу на рівні медзакладів. Згодом перелік безоплатних діагностичних послуг, затверджений Кабінетом Міністрів України, буде доступний пацієнтам по всій Україні.

00:08 17.05.2019

Сьогодні – Міжнародний день без дієт

Сьогодні кожна людина має доступ до величезної кількості інформації про здоровий спосіб життя, правильне харчування, правила краси й довголіття.

16:43 06.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора