A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини медицини

За ситуацією із поширенням у світі коронавірусу на Буковині слідкує оперативний штаб

Як інформує прес-служба Чернівецької ОДА на Буковині працює оперативний штаб із реагування на ускладнення епідеміологічної ситуації. Його фахівці, зокрема, слідкують за поширенням у світі коронавірусної інфекції COVID-19, а також розробляють конкретні заходи, аби мешканці області могли почуватися захищеними.

20:53 24.02.2020

НСЗУ Національна служба здоров'я України

Національна служба здоров’я України оголошує фінальну хвилю реєстрації лікарів на навчання за темою «Клінічне кодування хвороб та інтервенцій за українською системою ДСГ». Онлайн курс допоможе закладам підготуватися до нових правил та стандартів кодування пролікованих випадків із застосуванням діагностично-споріднених груп (ДСГ) у стаціонарі.

20:22 22.02.2020

Лікарів області навчатимуть телемедицині

Зі стартом другого етапу медичної реформи, який торкнеться вторинного і третинного рівня медичної допомоги, в Україні має запрацювати проект із телемедицини. Його основна мета – забезпечити мешканцям сільської місцевості доступ до найкращих районних і обласних лікарів. Задля цього за кошти державного бюджету всі заклади первинного рівня, у тому числі – амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Чернівецької області наразі отримали спеціальні комплекти з телемедицини.

17:03 17.02.2020

Рекомендації щодо заходів реагування на перiод епiдемiчного пiдйому захворюваностi на грип та ГРВI

Державна установа “Чернівецький обласний лабораторний центр МОЗ України” надає рекомендації щодо заходів реагування на перiод епiдемiчного пiдйому захворюваностi на грип та ГРВI.

20:42 01.02.2020

До контрактування з НСЗУ готові понад 83% спеціалізованих медичних закладів Чернівецької області

Про це було повідомлено під час спільної пресконференції директора Західного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України Мар’яни Возниці та заступника голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталії Гусак.

20:33 01.02.2020

МОЗ та НСЗУ розпочали інформаційний тур регіонами України

Розпочався спільний регіональний тур Національної служби здоров’я України (НСЗУ) та МОЗ України областями України. Він присвячений підготовці закладів спеціалізованої медичної допомоги до другої хвилі трансформації системи охорони здоров’я. Тур включає інформаційні заходи для власників закладів охорони здоров’я, що надають спеціалізовану медичну допомогу, а також головних лікарів та профільних економічних заступників цих закладів в кожній області України. Тур відбувається за підтримки проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

18:42 29.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора