A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини медицини

З керівниками медзакладів онлайн обговорили алгоритм допомоги хворим на COVID-19

Директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Чорний, заступниця директора ДОЗ Марія Поліщук, в.о. директора “Чернівецький обласний лабораторний центр МОЗ України” Наталія Гопко та заступник начальника управління ДОЗ Василь Павлюк провели онлайн-нараду з керівниками медичних закладів охорони здоров’я області. Її учасники обговорили алгоритм надання медичної допомоги хворим з COVID-19, організацію медичної допомоги хворим із соматичними патологіями в умовах карантину та  забір лабораторних зразків.

13:15 12.06.2020

Як правильно знімати маску

Як повідомляє Центр громадського здоров”я, вірус SARS-CoV-2 (збудник COVID-19) передається від людини до людини краплинним та контактним шляхами. Тому в місцях великого скупчення людей є високий ризик передачі інфекції.

11:23 05.06.2020

Пам’ятка про вимоги до безпеки та особистого захисту

Просимо кожного українця максимально серйозно поставитися до вимог безпеки та особистого захисту. Адже ігнорування елементарних правил може призвести до появи нових спалахів захворювання на COVID-19 та погіршення епідемічної ситуації в країні.

14:51 26.05.2020

Гепатит С: що варто знати

Вірусний гепатит C — це захворювання, спричинене вірусом, який може передаватися через кров від однієї людини до іншої. Недуга вражає насамперед печінку. ВГC впливає на фізичний та емоційний стан людини і є потенційною загрозою для життя.

14:46 26.05.2020

Чернівецьку область відвідали Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов та Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов та Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов із робочим візитом відвідали Чернівецьку область. Про це повідомляє прес-служба ЧОДА.

11:36 22.05.2020

20 травня – Всесвітній день травматолога

20 травня в усьому світі відзначають Всесвітній день травматолога. Професія лікаря-травматолога гідна великої поваги, оскільки це не тільки спеціальність, а й покликання. Лікар-травматолог має бути фахівцем своєї справи, мати високу кваліфікацію і досвід, постійно самоудосконалюватися адже від його знань та вмінь залежать здоров’я і життя пацієнта. У всьому світі в цей день будуть приділяти увагу і вшановувати травматологів, проводити спеціальні заходи.

23:39 20.05.2020

В Україні відновлять планові операції та планову госпіталізацію пацієнтів.

Як повідомляє прес-служба МОЗ України, Уряд погодив ініціативу Міністра охорони здоров’я Максима Степанова щодо відновлення в Україні планових операцій та госпіталізацій. Відповідні зміни будуть внесені до постанови про карантин для того, щоб знизити рівень ризику загрози життю пацієнтів, які потребують планових операцій. Про це Міністр повідомив на щоденному брифінгу МОЗ.

22:24 05.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора