A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини медицини

Правила самоізоляції

Як інформує Центр громадського здоров”я, людям із легкими проявами нової коронавірусної інфекції лікар може рекомендувати залишатися вдома на самоізоляції. Під час самоізоляції ЦГЗ радить дотримуватися таких основних правил:

22:22 14.04.2020

Як захиститися від COVID-19 літнім людям

Як закликає МОЗ України, під час поширення коронавірусної хвороби особливо піклуйтеся про літніх людей. По можливості сходіть замість них у магазин і залиште пакунки перед дверима. Частіше дзвоніть їм та цікавтеся самопочуттям. Мінімізуйте особисті контакти. Попросіть рідних похилого віку дотримуватисьх таких рекомендацій, це допоможе уберегти їхнє здоров’я та життя.

22:53 06.04.2020

Олег Чорний: «Завдання №1 – підвищити рівень медицини області та повернути довіру населення до людей у білих халатах»

Новому директорові Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації – професійному лікарю-онкологу Олегу Чорному – випало очолити медичну галузь краю у найбільш критичний і відповідальний час пандемії. Тим не менше, попри зайнятість, Олег Васильович усе ж знайшов можливість відповісти на запитання редакції, за що йому щиро вдячні.

23:57 30.03.2020

МОЗ України оновив алгоритми надання допомоги хворим на COVID-19 у домашніх умовах

З 29 березня Україна працюватиме за оновленими медичними стандартами надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Зокрема, МОЗ Україн оновив алгоритми амбулаторно-поліклінічної допомоги пацієнтам з підозрою на COVID-19.

23:52 30.03.2020

Коли повинні проводити тест на COVID-19

Як повідомляє прес-служба МОЗ України, до Міністерства надходять повідомлення, що у деяких медичних закладах відмовляються брати зразки для дослідження на коронавірусну хворобу.

23:49 30.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора