A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

В Новоселицькій районній лікарні відбулись Медична рада та оперативна нарада

Дата: 21.11.2019 13:56
Кількість переглядів: 0

Під головуванням головного лікаря Валерія Олексійовича Калараша в КНП "Новоселицька РЛ" 20 листопада 2019 року була проведена Медична рада та оперативна нарада.

Розпочалося засідання з важливої теми "Про стан надання допомоги хворим з цукровим діабетом в районі". Доповідачем із зазначеного питання була районний ендокринолог П'яновська Марія Іванівна. Особливу увагу лікар приділила щорічному зростанню кількості хворих на цукровий діабет. Звернула увагу присутніх на недопрацювання лікарів первинної ланки по виявленню цукрового діабету у хворих на ранніх стадіях, що призводить, в подальшому, до  ускладнень та інвалідизації.  Поінформувала, що забезпечення хворих необхідними ліками буде відбуватись за рахунок програми "Доступні ліки".

Наступне питання, яке було розглянуто, "Про стан готовності лікарні до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 р.р.", доповів інженер з техніки безпеки Цуркан Валерій Олексійович. Він підкреслив, що лікарня до опалювального сезону готова. В палатах стаціонару і інших робочих кабінетах та приміщеннях тепло. Всі заплановані роботи по підготовці до опалювального сезону виконані і лікарня підготовлена до переходу на автономне опалення.

Далі, з доповіддю "Про хід виконання Закону України "Про охорону дитинства " від 26 квітня 2001 року №2402-ІІІ", виступила заступник головного лікаря з материнства та дитинства Глігор Людмила Павлівна. Вона підкреслила, що для покращення надання медичної допомоги дитячому населенню району в райлікарні запровадили цілодобовий лікарський пост.

"Про стан ультразвукового обстеження населення району" та "Про стан ультразвукового обстеження вагітних та жінок з гінекологічною патологією" доповіли лікарі УЗД Топорівська Тетяна Яківна та Олійнич Лариса Омелянівна. Було підкреслено, що для розширення надання послуг УЗ-діагностики в районній лікарні було відкрито кабінет УЗД серця.

По завершенні розгляду питань порядку денного, перед присутніми, виступив головний лікар РЛ Валерій Калараш, який подякував доповідачам та присутнім за плідно проведену роботу. Довів до присутніх про хід реформування медицини в Україні та області і роботу, яка проведена в нашому закладі, окреслив напрямки та цілі. Попередив, що при появі важливої інформації всі будуть терміново зібрані і поінформовані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора