A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

Київські фахівці консультували бухгалтерів та економістів Буковини з питань реформування фінансування медичної галузі

Дата: 08.12.2018 22:31
Кількість переглядів: 0

6 грудня у конференц-залі Чернівецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф відбулись навчання для бухгалтерів, фінансистів та економістів лікувально-профілактичних закладів області на тему: «Автономія бухгалтерського обліку закладів охорони здоров’я».

Зважаючи на кардинальні зміни у фінансуванні медичних закладів, та особливості ведення бухгалтерського обліку, які з’явились у ході реформування системи охорони здоров’я, Департамент охорони здоров’я Чернівецької ОДА ініціював семінар з даних питань, запросивши для проведення навчання висококваліфікованих фахівців зі столичного центру економічної освіти.

Під час навчань працівникам фінансової сфери презентували низку лекцій. Основним спікером виступила досвідчений методолог-практик Фаїна Іскрижицька. Фахівець детально розповіла про всі особливості змін у фінансування галузі медицини, проаналізувала законодавство, яке регламентує запровадження даних змін, зосередила увагу на питаннях автономізації лікувальних закладів та на їх подальшому функціонуванні.

Інформація із сайту ДОЗ Чернівецької ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора