A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

МЕДИЧНА РАДА ПІДВЕЛА ПІДСУМКИ 2017 РОКУ І ВИЗНАЧИЛА ЗАВДАННЯ НА 2018 РІК

Дата: 31.01.2018 15:02
Кількість переглядів: 0

Сьогодні, 31 січня, відбулося спільне розширене засідання медичних рад Центральної районної лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги Новоселицького району на якому підвели підсумки діяльності по наданню лікувально-профілактичної допомоги населенню району в 2017-му та визначили актуальні завдання на 2018 рік.

Засідання провів головний лікар ЦРЛ Валерій Калараш за участі голови райдержадміністрації Євгенії Бойко, голови районної ради Дмитра Вакарюка та начальника відділу профілактичної медицини, розвитку та контролю якості медичної допомоги населенню управління організації та розвитку лікувально-профілактичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Василя Павлюка.

Обговорення порядку денного учасники засідання розпочали з доповіді головного лікаря Центру ПМСД В’ячеслава Бежана «Про надання первинної (догоспітальної) допомоги населенню району». Вячеслав Васильович, аналізуючи роботу колективу за 2017 рік, зосередив увагу на цілеспрямованій праці по підвищенню доступності, якості та ефективності медичної допомоги населенню району.

В ході засідання було заслухано ще низку фахівців, зокрема, заступника головного лікаря ЦРЛ Наталію Кишлар, яка детально охарактеризувала стан тимчасової та стійкої втрати працездатності у 2017-му році, завідуючу поліклінічним відділенням ЦРЛ Лідію Ротар, яка ознайомила присутніх з підсумками роботи поліклінічної ланки. Згідно порядку денного, про надання допомоги хворим хірургічного профілю, доповів завідуючий хірургічним відділенням ЦРЛ Анатолій Раца.

Керівники району подякували медикам за працю, запевнили, що і надалі районне керівництво буде тісно співпрацювати з медзакладами і разом знаходити вихід у вирішенні проблемних питань – бо здоров’я людини – це головна цінність та запорука сталого розвитку країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора