A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

Сьогодні, 7 лютого, під головуванням заступника головного лікаря з лікувальної роботи Василя Сухораба відбулася чергова загально-лікарняна конференція.

Дата: 07.02.2018 15:04
Кількість переглядів: 0

В ході конференції, заступник головного лікаря Наталя Кишлар ознайомила присутніх з новим порядком направлення хворих на лікування у реабілітаційні відділення санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм.

Наталя Георгіївна довела до відома присутніх, що з 1 січня 2018 року Фондом соціального страхування України затверджено зміни щодо надання соціальних послуг, зокрема лікування застрахованих осіб у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів. Суть змін в питаннях санаторно-курортного лікування застрахованих осіб, що перенесли оперативні втручання чи інші серйозні захворювання, полягає в тому, що запроваджується механізм активізації роботи Фонду – гроші ходять за людиною. Тобто застрахована особа самостійно вибирає санаторій з Переліку санаторіїв, що затверджений наказом виконавчої дирекції Фонду та оприлюднений на офіційному веб-сайті Фонду. Лікарсько-консультативною комісією (ЛКК) медичного закладу видається Висновок встановленого зразка, в якому вказується потреба лікування в реабілітаційному відділені відповідного профілю медичної реабілітації.

Виступ заступника головного лікаря доповнив начальник Новоселицького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернівецькій області Лук'ян Євген Ілліч.

Криган Наталя, завідуюча дитячим відділенням ЦРЛ, доповіла про захворювання на кір, стан епідеміологічної ситуації в Україні і світі, методи профілактики, а найголовніше – симптоми хвороби, виявлення на ранніх стадіях та дії медичного працівника при підозрі у пацієнта кору.

Про дифтерію, як гостре інфекційне захворювання, повідомив присутніх лікар інфекційного відділення Петро Барус. У своєму виступі Петро Петрович закцентував увагу на шляхах передачі інфекції, діагностиці, клініці, методах лікування та профілактиці захворювання.

Виступи лікарів супроводжувалися презентаціями та жвавим обговоренням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора