A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

4 лютого 2019 року в Новоселицькій РЛ відбулася сестринська конференція

Дата: 05.02.2019 13:55
Кількість переглядів: 0

04.02.2019 року на базі КНП «Новоселицька РЛ» була проведена сестринська конференція з тематики: «Хірургічна та гігієнічна обробка рук».

Конференцію відкрила Алла Василівна Олентир – заступник головного лікаря з медсестринства КНП «Новоселицька РЛ».

Далі продовжила директор міжрегіональної компанії МПІ «Сучасні системи дезінфекції» Лілія Василівна Вовчелюк.

Медичні сестри лікарні взяли активну участь в тренінгу, особливо в практичній частині. В ході конференції було  використано дозатори з антисептиком у вигляді рідини, застосовано професійну косметику, гіпоалергенні засоби для захисту та догляду шкіри рук. Учасники конференції мали змогу ознайомитись з новими деззасобами для дезінфекції та стерилізації медичних інструментів та виробів медичного призначення, обладнання, поверхонь.

 Учасники конференції відзначили, що сучасна медична сестра — це висококваліфікований спеціаліст, професіонал, людина з широким світоглядом, що добре орієнтується не тільки в своїй професії, але і в проблемах охорони здоров’я і соціальній сфері в цілому. Професіоналізм і справедливість на верхівці медичної практики лише тоді, коли медичний працівник, як слуга закону, чесно виконує свій морально-правовий обов’язок, постійно підвищує свою майстерність, опановує досягнення теоретичної і практичної медицини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора