A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

Урочистості до Дня медичного працівника

Дата: 14.06.2018 13:06
Кількість переглядів: 0

Напередодні професійного свята – Дня медичних працівників, у районному Будинку культури відбулись традиційні урочистості.

З працівниками медичної галузі району свято розділили  голова райдержадміністрації Євгенія Бойко, голова районної ради Дмитро Вакарюк, начальник управління організаційно-ресурсного забезпечення та юридичного супроводу Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Іван Тріска, заступники голів Новоселицької, Магальської ОТГ Деомид Шова, Валерій Кучерявий, керівник апарату Мамалигівської ОТГ Олена Думініка.

Гості свята подякували усім, хто стоїть на сторожі людського здоров’я, за їх щоденний трудовий подвиг на своєму робочому місці, за професіоналізм і відданість обраній справі, з побажаннями  піднести медичну галузь на новий рівень, зробити медичну допомогу якісною та доступнішою для кожного з мешканців району та зичили всім міцного здоров'я, професійних здобутків, родинного щастя, миру, добра, злагоди.

За сумлінну працю, вагомий внесок у справу охорони здоров’я жителів району та з нагоди Дня медичного працівника керівники району, представники Департаменту охорони здоров’я, ОТГ вручили кращим медичним працівникам  грамоти та матеріальне заохочення.

Зі щирими словами привітань до своїх колективів звернулись головний лікар Новоселицької районної лікарні Валерій Калараш  та головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги В'ячеслав Бежан.  Вони закцентували увагу на досягненнях та здобутках великого колективу медиків Новоселиччини, а також, разом з профспілковими лідерами, відмітили грамотами та грошовими преміями кращих працівників первинного та вторинного рівнів медицини району.

Слова подяки винуватцям свята також висловила Марина Глігор, голова Новоселицької районної організації Товариства Червоного Хреста України, відзначивши головних лікарів медичних установ. Валерія Калараша нагороджено Грамотою та пам’ятною монетою, з нагоди 100-річчя заснування Товариства, Вячеслава Бежана – вищою нагородою Товариства Червоного хреста України «Почесною відзнакою». Отримали свої нагороди і медичні працівники, за співпрацю з Червоним Хрестом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора