A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

17 вересня 2022 року під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» відбудеться проведення Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» 

Дата: 16.09.2022 11:56
Кількість переглядів: 0

      Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці, залишаємося незламними і продовжуємо боронити свою державу – кожен на своєму фронті. Військові захищають Україну на передовій, медики рятують життя, правоохоронці підтримують порядок, волонтери забезпечують гуманітарні місії, молодь та громадяни об’єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.

     Ми хочемо об’єднати людей і зробити Україну чистішою з метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами та відповідальності серед громадян, дбайливого ставлення до довкілля,  створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді,  залучення ВПО до суспільно корисної діяльності, об’єднати зусилля заради майбутнього нашої держави.

     Новоселицька міська територіальна громада стане частиною міжнародного руху, акція прибирання відбудеться в цей день у всьому світі, яка об’єднає мільйони учасників у 191 країні світу.

Форми участі можуть бути  різними,  в залежності від географічного розташування та безпеки: 

  • Для всіх, онлайн – цифрове прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет-ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу.

  • Колективні прибирання на території установ, організацій, закладів освіти.

  • Традиційні прибирання допускаються виключно на рекомендованих локаціях органами місцевого самоврядування. 

  • Прибирання прибудинкових територій.

  • Сортування вторинної сировини та здача на перероблення.

  • Приурочення  осіннього місячнику  благоустрою до Всесвітнього дня прибирання в Україні.

  • Інші формати прибирання допускаються за наявності поруч сховища на випадок сигналу тривоги, уникаючи масового скупчення учасників.

Також організатори запрошують приєднатись українців за кордоном, які зможуть організувати прибирання, долучитись до міжнародної події, подякувати приймаючим містам та підтримати своє рідне місто навіть на відстані.

 

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора