A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

6 березня 2019 року в Новоселицькій РЛ відбулася планова медична загально-лікарняна конференція лікарів

Дата: 07.03.2019 11:41
Кількість переглядів: 0

6 березня 2019 року, під головуванням заступника головного лікаря з лікувальної роботи Василя Сухораба, в Новоселицькій РЛ відбулася планова медична загально-лікарняна конференція лікарів.

В ході засідання було розглянуто і обговорено питання ведення хворих з болем в грудній клітці у практиці кардіолога (ішемічний грудний біль), обстеження хворих з гострим болем, ЕКГ, біохімічні маркери, методи візуалізації, резюме та рекомендації. Основним доповідачем виступив районний кардіолог Василь Барус, співдоповідачем - лікар-кардіолог Людмила Крива. В обговоренні особливу увагу було приділено маршруту пацієнта при гострому інфаркті міокарда з елевацією сегмента ST на ЕКГ. В ході доповіді, використовуючи слайди презентації, Василь Барус особливу увагу звернув на вигляд ЕКГ в нормі і особливості її при гострих станах, диференційну діагностику інфаркта міокарду з іншими захворюваннями.

З доповіддю "Сепсис у практиці хірурга. Клініка, діагностика, лікування" виступив лікар-хірург Володимир Ступницький.

На завершення, Василь Сухораб підбив підсумки конференції, подякував доповідачам за змістовні доповіді і присутнім за активну участь в обговоренні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора