A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

27 лютого 2019 року, в КНП "Новоселицька РЛ", відбулась підсумкова медична рада (ч.2) та оперативна нарада

Дата: 28.02.2019 11:21
Кількість переглядів: 0

27 лютого, під головуванням заступника головного лікаря з лікувальної роботи Сухораба В. С., відбулася підсумкова медична рада (ч.2) та оперативна нарада КНП «Новоселицька районна лікарня».

На засідання були запрошені члени медичної ради, керівники структурних підрозділів, лікарі.

На порядку денному слухалося три основні питання – «Підсумки роботи по наданню вторинної спеціалізованої медичної допомоги хворим хірургічного профілю в районі за 2018 рік та завдання по подальшому її покращенню на 2019 рік», «Підсумки роботи по наданню вторинної спеціалізованої акушерсько-гінекологічної медичної допомоги населенню району за 2018 рік та завдання по подальшому її покращенню на 2019 рік», «Підсумки роботи по наданню вторинної спеціалізованої амбулаторно-поліклінічної та консультативної допомоги населенню району за 2018 рік та заходи по подальшому її покращенню на 2019 рік з урахуванням вимог щодо реформування медичної галузі в районі».

Доповідачі із зазначених питань, районний хірург Раца А. Д., районний акушер-гінеколог Аузяк О. І. та заступник головного лікаря з поліклінічної роботи Ротар Л. І., ґрунтовно проаналізували результати діяльності своїх відділень та лікувально-профілактичних закладів району за 2018 рік, доповіли про проведену роботу, про досягнення, недоліки і завдання щодо подальшого поліпшення стану здоров’я населення району на 2019 рік.

На засіданні оперативної наради розглянули два питання – «Аналіз роботи по наданню вторинної спеціалізованої медичної допомоги хворим гастроентерологічного профілю за 2018 рік та завдання по подальшому її покращенню на 2019 рік» та «Аналіз роботи по наданню вторинної спеціалізованої допомоги хворим пульмонологічного профілю за 2018 рік та завдання по подальшому її покращенню на 2019 рік». Із зазначених питань виступили районний гастроентеролог Скрикуляк Л. П. і районний пульмонолог Єфтемій І. О.

В ході засідань, по завершенні кожної доповіді, присутні задавали уточнюючі запитання доповідачам, на що отримували вичерпні відповіді. Також, кожен доповідач, підкреслив, що у більшості випадків зауваження і пропозиції, які дають районні спеціалісти, стосуються первинної ланки. Тому пропонується включити, в рішення медичної ради, пропозицію проведення даних засідань, на постійній основі, сумісно з лікарями первинної ланки.

Із заключним словом виступив головуючий В. Сухораб, який підвів підсумки даних засідань і подякував присутнім за плідну працю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора