A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

СЬОГОДНІ, 6 ЧЕРВНЯ, ПІД ГОЛОВУВАННЯМ ЗАСТУПНИКА ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ ВАСИЛЯ СУХОРАБА ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА ЗАГАЛЬНО-ЛІКАРНЯНА КОНФЕРЕНЦІЯ

Дата: 06.06.2018 22:28
Кількість переглядів: 0

В ході конференції були розглянуті актуальні питання в сфері медицини.

Так, лікар-кардіолог Л. Крива доповіла про дифдіагностику та алгоритми лікування гострої серцевої недостатності, серцевої астми та набряку легень.

Лікар-пульмонолог І. Єфтемій поінформувала про диференційну діагностику при бронхообструктивному синдромі. Ознайомила присутніх з аспектами його сучасного лікування.

Зацікавила медиків змістовна доповідь  лікаря-анестезіолога А. Рудька, який закцентував увагу на наданні термінової медичної допомоги при гіпертермії, утопленні, ураженні електричним струмом та блискавкою. Наголосив увагу на нових підходах в серцево-легеневій реанімації постраждалих та дотриманні особистої техніки безпеки в зоні ураження електричним струмом та при спасінні утопаючих на воді.

Ф. Пинзар, лікар-травматолог, розповів про сучасні аспекти в лікуванні комбінованих травм.

Позапланово з доповіддю виступив завідувач відділення реанімації, анестезіології та інтенсивної терапії Ю. Мазурчак, який доповів про невідкладну допомогу при укусі змії, які почастішали останнім часом, особливо у гірській місцевості, і у зв'язку з початком грибного та ягідного сезону.

Після кожної доповіді доповідачам задавали питання на які були отримані кваліфіковані відповіді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора