A A A K K K
людям із порушенням зору
МЕДИЦИНА НОВОСЕЛИЧЧИНИ
Комунальне некомерційне підприємство
«НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ» Новоселицької міської ради
Чернівецького району Чернівецької області

У закладах охорони здоров’я області активно працюють над посиленням протипожежних заходів

Дата: 13.07.2018 23:26
Кількість переглядів: 0

Протипожежна безпека та вжиття протипожежних заходів у лікувально-профілактичних закладах області знаходиться на постійному контролі.

Дане питання стало одним з найактуальніших, які були обговорені на нещодавній апаратній нараді Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА за участю керівництва відомства та головних лікарів закладів охорони здоров’я області, фахівців інженерного підрозділу Чернівецького обласного інформаційно-аналітичного центру, працівників Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

З основною доповіддю виступив начальник управління фінансової політики, звітності та правового забезпечення Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Іван Тріска, поінформувавши учасників засідання про стан пожежної безпеки в лікувально-профілактичних закладах області в цілому та зосередив увагу на проблемних питаннях. Крім того, фахівець детально проаналізував результати торішньої перевірки щодо забезпечення протипожежного стану в медичних закладах Буковини.

Опісля на позитивних зрушеннях і недоліках щодо стану протипожежної безпеки в закладах охорони здоров’я краю детально зупинився начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Управління ДСНС України в Чернівецькій області – підполковник Іван Шамбра. Він відзначив, що значних загорянь в медичних установах області останнім часом не зафіксовано. Це стало наслідком скоординованої та ефективної взаємодії керівників ЛПЗ з інспекторами ДСНС на місцях щодо вжиття відповідних заходів з дотримання належного протипожежного стану. Водночас, фахівець вказав на ряд проблемних питань.

З метою продовження роботи щодо покращення протипожежного захисту в лікувально-профілактичних закладах на апаратній нараді було прийнято низку конструктивних рішень.

Рішення апаратної наради

Інформація із сайту ДОЗ Чернівецької ОДА

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора