МЕДИЦИНА НОВОСЕЛИЧЧИНИ
Комунальне некомерційне підприємство
«НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ» Новоселицької міської ради
Чернівецького району Чернівецької області

СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ КОЛЕЗІ!

На 65 році життя, перестало битися серце нашої колеги, лікаря-фтизіатра,  завідувачки протитуберкульозного кабінету

БУШИЛИ ОЛЕНИ ПЕТРІВНИ.

Наш медичний заклад втратив досвідченого і висококваліфікованого лікаря, авторитетну колегу, життєвий шлях якої – зразок людської гідності, добропорядності та професійної досконалості.

Олена Петрівна,  народилася 19.04.1956р. в с. Припруття. Після закінчення школи вступила до Чернівецького медичного інституту і в 1979р. закінчила його за спеціальністю «лікувальна справа».  Пройшовши інтернатуру, з 01.09.1982р. почала працювати у Новоселицькій центральній районній лікарні на посаді лікаря педіатра-фтизіатра, а вже у 2007 році була призначена на посаду завідувачки протитуберкульозного кабінету.

Впродовж своєї багаторічної трудової діяльності,  Олена Петрівна, підтвердила своє високе звання і покликання бути лікарем! Пам’ятаємо і любимо її за уважне ставлення до колег, за щире бажання почути і допомогти кожному, хто цього потребував.

Чуйна, уважна, щира, позитивна і принципова, вона випромінювала життєдайну енергію, світло, прагнула передати цінний досвід, уміння молодим колегам та охоче навчалася новому і прогресивному. У нашій пам’яті вона  назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої.

Нехай добрий, світлий спомин про Олену Петрівну  назавжди залишиться у серцях рідних, близьких, колег, усіх, хто її знав, любив та шанував.

Вічна і  світла пам’ять!