МЕДИЦИНА НОВОСЕЛИЧЧИНИ
Комунальне некомерційне підприємство
«НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ» Новоселицької міської ради
Чернівецького району Чернівецької області

СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ КОЛЕЗІ!

Сумна звістка пекучим болем відгукнулася в наших серцях. Підступна хвороба, сьогодні, забрала у вічність нашого колегу – досвідченого, висококваліфікованого і сумлінного лікаря

 

ПЛАЧИНТУ

ОЛЕГА ВАСИЛЬОВИЧА.

 

Олег Васильович народився 23 січня 1971 року в селі Динівці. Після закінчення школи поступив в Чернівецький медичний інститут по завершенні якого був направлений для проходження інтернатури в Новоселицьку центральну районну лікарню за спеціальністю «акушерство та гінекологія».

З 18.08.1997 року розпочав свою трудову діяльність в Новоселицькій лікарні на посаді лікаря - акушер-гінеколога відділення акушерства і гінекології.

Впродовж всієї трудової діяльності Олег Васильович гідно підтвердив високе звання і покликання, був професіоналом своєї справи, сумлінно і самовіддано працював, відповідально виконуючи свої професійні обов’язки.

Передчасна смерть Олега Васильовича – це непоправне горе для рідних, близьких, друзів, колег.

У нашій пам’яті Олег Васильович назавжди залишиться, як досвідчений і висококваліфікований фахівець, авторитетна, інтелігентна та чуйна людина, життєвий шлях якої є зразком людської гідності, добропорядності та мудрості.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого.

Світла пам’ять про нашого колегу назавжди збережеться в наших серцях.