МЕДИЦИНА НОВОСЕЛИЧЧИНИ
Комунальне некомерційне підприємство
«НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ» Новоселицької міської ради
Чернівецького району Чернівецької області

Привітання з нагоди Дня захисника України

Шановні краяни! Дорогі захисники! Високоповажні колеги!

14 жовтня в Україні вчетверте відзначать свято День захисника України, яке покликане сприяти вшануванню мужності та героїзму захисників, суверенності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг нашого народу та надалі зміцнювати його патріотичний духу.

У порівнянні з іншими держаними святами, День захисника України є новим для нашої держави. Проте воно нашарувалось на інші історично важливі для українців дати – День українського козацтва і День створення Української повстанської армії – і стало символом незламного духу нашого народу та продовження його боротьби за незалежну повноцінну державу.

Водночас, на 14 жовтня припадає ще й велике церковне свято православних християн – Покров Пресвятої Богородиці. Як відомо, козацтво особливо шанувало Пречисту Діву, вважало Покрову непохитною заступницею, помічницею та покровителькою. Нехай милість Пресвятої Богородиці і сьогодні стоїть на захисті нашого війська та держави. Хай Божа Матір огорне Україну та наших захисників своїм Пречистим Омофором і збереже від ворогів.

Дорогі наші захисники, військовослужбовці та військові медики! Щиросердно вітаю Вас з нагоди цих свят, які стали уособленням вашої мужності, самовідданості й благородства, і бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту, щастя, успіху та благополуччя.

Схиляю голову перед звитягами живих та загиблих на Сході України воїнів. Висловлюю високу повагу та вдячність рідним – батькам, дружинам, дітям військовослужбовців. Сьогодні звитяга наших захисників забезпечує і формує майбутнє України.

Миру нашій державі. Достатку і процвітання українському народу та буковинському краю.

Слава Україні!

 

З повагою,
директор Департаменту охорони здоров’я
Чернівецької ОДА                                                                                                                                                       Оксана АНДРІЄЦЬ