A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ КОЛЕЗІ!

Дата: 15.10.2021 13:02
Кількість переглядів: 0

На 75 році життя, перестало битися серце нашого колеги,

лікаря-отоларинголога

Блошка Семена Мироновича.

 

Народився Семен Миронович 25 грудня 1946 року в селі Клішківці, Хотинського району, Чернівецької області. В 1965 році закінчив Клішковецьку середню школу, 1965-68 роках проходив строкову військову службу.

В 1968 році вступив до Чернівецького медичного інституту, який успішно закінчив в 1974 році. Інтернатуру проходив на базі Рівненської обласної лікарні, після чого працював лікарем-отоларингологом в Тульчинській центральній районній лікарні Вінницької області. З 01.09.1978 року по 31.01.2021 року працював на посаді лікаря-отоларинголога Новоселицької лікарні.

Впродовж всієї трудової діяльності Семен Миронович гідно підтвердив високе звання і покликання, був професіоналом своєї справи, сумлінно і самовіддано працював, відповідально виконуючи свої професійні обов’язки. В 2007 році присвоєно звання "Заслужений лікар України".

У нашій пам’яті Семен Миронович назавжди залишиться, як досвідчений і висококваліфікований фахівець, авторитетна, інтелігентна та чуйна людина, життєвий шлях якої є зразком людської гідності, добропорядності та мудрості.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого.

Світла пам’ять про нашого колегу назавжди збережеться в наших серцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора