A A A K K K
людям із порушенням зору
МЕДИЦИНА НОВОСЕЛИЧЧИНИ
Комунальне некомерційне підприємство
«НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ» Новоселицької міської ради
Чернівецького району Чернівецької області

До Дня медичного працівника

Дата: 20.06.2020 00:33
Кількість переглядів: 0

Сьогодні, напередодні Дня медичного працівника, директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації Олег Чорний, здійснив робочий візит до Новоселиці.

В рамках візиту, він зустрівся з керівництвом, завідувачами відділень Районної лікарні та Центру ПМСД "Промінь Здоров'я", привітав з наступаючим професійним святом та вручив відзнаки лікарям, які борються з СOVID-19.

"У березні, коли епідемія COVID-19 тільки-но починалася, ще не знаючи ризики і загрози нового захворювання, незважаючи на мізерні зарплати, ви сміливо почали давати йому відсіч, наражаючи на небезпеку себе і своїх рідних. Щиро вдячний за чесну працю кожному медику Новоселиччини. Тільки разом ми зможемо подолати цю хворобу. Щиро бажаю всім міцного здоров’я, щастя, успіху, щоб всі плани, які ви поставили перед собою обов’язково здійснилися", – зазначив  очільник Департаменту охорони здоров’я.

З вітальним словом до присутніх звернулися головний лікар КНП "Новоселицька РЛ" В. Калараш та головний лікар Центру ПМСД Новоселицького району "Промінь Здоров'я" В. Бежан.

ФОТО за посиланням: тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора