A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

В ОКЛ можна здати аналіз на антитіла до коронавірусу

Дата: 23.07.2020 00:03
Кількість переглядів: 0

Нещодавно для клініко-діагностичної лабораторії медичного закладу було придбано одну з найсучасніших тест-систем американського виробництва, яка визначає антитіла IgG та IgM до коронавірусу SARS-CoV-2 у сироватці чи плазмі крові.

Виявлення антитіл класу «М» сигналізує про гострий перебіг захворювання в даний момент, вони починають вироблятись на 5-7 день після початку захворювання. А наявність антитіл класу «G» вказує на те, що людина вже перехворіла.

Як зазначає начальник структурного підрозділу клініко-діагностичної лабораторії ОКНП «Чернівецька обласна клінічна лікарня» Олександра Шпаюк, наразі за допомогою обладнання роблять тільки тестування на антитіла IgG та IgM до коронавірусу. Надалі ж планують проводити дослідження на наявність антитіл до кору, краснухи, вимірювання рівня гормонів щитоподібної залози, визначення онкологічних маркерів для забезпечення скринінгу онкозахворювань, а також здійснення діагностики вірусних гепатитів В і С.

З будь-яких питань визначення антитіл IgG та IgM до коронавірусу SARS-CoV-2 звертайтесь за контактними телефоном: (0372)-53-85-03 – приймальне відділення лікарні (цілодобово).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора