A A A K K K
людям із порушенням зору
НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ
Новоселицької міської ради Чернівецького району Чернівецької області

Наші новини

Свято вишиванки

Шануючи традиції свого прадавнього народу, 17 травня медичні працівники КУ «Новоселицька ЦРЛ», продемонстрували різнобарв’я  українського національного вбрання на своїх робочих місцях.   У Міжнародний день вишиванки, що відзначається в Україні вже більше десятиріччя, чимало працівників закладу одягли власноруч вишите національне вбрання, або ж одяг, до створення якого долучилися члени їх родин.

11:46 18.05.2018

В КУ "Новоселицька ЦРЛ" відбулися заходи приурочені проведенню весняного місячника санітарної очистки та благоустрою території лікарні

На виконання наказу Департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації «Про проведення санітарної очистки га благоустрою територій у 2018 році», від 11.04.2018 року №272, у рамках щорічних заходів по благоустрою території лікувальної установи, сьогодні,  20 квітня,  у КУ «Новоселицька ЦРЛ» проведено «суботник».

15:09 20.04.2018

В КУ "Новоселицька ЦРЛ" відбулися збори трудового колективу

Сьогодні, 2 квітня, відбулися збори трудового колективу КУ «Новоселицька ЦРЛ», на яких головний лікар Валерій Калараш ознайомив присутніх з рішенням XVIII сесії VII скликання Новоселицької районної ради, від 22 березня 2018 року, "Про реорганізацію Комунальної установи "Новоселицька центральна районна лікарня” шляхом перетворення в Комунальне некомерційне підприємство "Новоселицька районна лікарня”.

15:08 02.04.2018

КУ "Новоселицька ЦРЛ" буде реорганізовано

XVIII чергова сесія VII скликання Новоселицької районної ради прийняла рішення про реорганізацію Комунальної установи «Новоселицька центральна районна лікарня», шляхом перетворення, в Комунальне некомерційне підприємство «Новоселицька районна лікарня». Рішенням затверджено склад комісії, яка здійснюватиме процедуру реорганізації, визначено її повноваження та доручено головному лікарю В.Каларашу розробити Статут підприємства та подати його на затвердження до районної ради.

15:07 23.03.2018

Сьогодні, 7 лютого, під головуванням заступника головного лікаря з лікувальної роботи Василя Сухораба відбулася чергова загально-лікарняна конференція.

В ході конференції, заступник головного лікаря Наталя Кишлар ознайомила присутніх з новим порядком направлення хворих на лікування у реабілітаційні відділення санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм.

15:04 07.02.2018

МЕДИЧНА РАДА ПІДВЕЛА ПІДСУМКИ 2017 РОКУ І ВИЗНАЧИЛА ЗАВДАННЯ НА 2018 РІК

Сьогодні, 31 січня, відбулося спільне розширене засідання медичних рад Центральної районної лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги Новоселицького району на якому підвели підсумки діяльності по наданню лікувально-профілактичної допомоги населенню району в 2017-му та визначили актуальні завдання на 2018 рік.

15:02 31.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора