A A A K K K
людям із порушенням зору
МЕДИЦИНА НОВОСЕЛИЧЧИНИ
Комунальне некомерційне підприємство
«НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ» Новоселицької міської ради
Чернівецького району Чернівецької області

Наші новини

13 січня 2022 року в залі засідань КНП "Новоселицька лікарня" відбулася нарада головного лікаря В. Калараша з керівниками структурних підрозділів та ст. медичними сестрами лікарні

13 січня 2022 року в залі засідань КНП "Новоселицька лікарня" відбулася нарада головного лікаря В. Калараша з керівниками структурних підрозділів та ст. медичними сестрами лікарні.

13:35 14.01.2022

З робочим візитом КНП "Новоселицька лікарня" відвідав директор Департаменту охорони здоров'я ЧОДА О.Чорний

Сьогодні, 12 серпня, директор Департаменту охорони здоров'я ЧОДА О.Чорний зустрівся з колективом Новоселицької багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування.

18:03 18.08.2021

У Новоселицькій лікарні з’явився підйомник для осіб з інвалідністю

Новоселицька лікарня придбала підйомник для пацієнтів з інвалідністю, які відвідують приміщення поліклініки. З його допомогою пацієнти зможуть полегшити своє користування лікувальним закладом.

20:56 12.02.2021

До Дня медичного працівника

Сьогодні, напередодні Дня медичного працівника, директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації Олег Чорний, здійснив робочий візит до Новоселиці.

15:23 19.06.2020

В КНП "Новоселицька РЛ" відбулася медсестринська конференція

Сьогодні, 5 березня, в КНП "Новоселицька РЛ" була проведена сестринська конференція під головуванням заступника головного лікаря з медсестринства Олентир А.В. По всій Україні у медичних закладах продовжуються навчання на випадок фіксації коронавірусу, адже вірус поширився вже на десятки країн, нажаль, і Чернівецьку область не оминув. Саме тому на  сьогоднішній конференції розглядались такі питання:

17:37 05.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора